(+45) 29 43 95 81 mail@oh-murerfirma.dk

Facadeisolering

Facadeisolering i Langå, Århus & Randers omegn

Facadeisolering af huset udvendigt i Langå nær Randers og Århus.

Trænger dit hus til at blive isoleret, er det mest effektivt rent energimæssigt at isolere ydermuren udvendigt. En facadeisolering er således hele 30 % mere effektiv end en indvendig isolering af huset.

Hos OH Murerfirma har vi mange års erfaring med netop udvendig facadeisolering. Og vi kan ved et møde med dig og dit hus se, om denne form for isolering, der samtidig renoverer og forskønner facaden, vil være en fordel – også visuelt.

​Facadeisolering er særligt velegnet til 60’er og 70’er huse

Udvendig facadeisolering bruges ofte på nyere huse fra 60’erne og 70’erne, bl.a. fordi de ikke lever op til nutidens standarder for isolering.

En yderligere fordel er, at de gamle ydermure fungerer som varmedepot i fyringssæsonen – og så hjælper de med til at holde boligen kølig om sommeren.

Udvendig facadeisolering stjæler ikke m2 indvendigt

Tænk også på, at ved en udvendig isolering af facaden tager isoleringen ikke plads indvendigt, og du slipper for besværet med at rydde rummene for møbler, da vi jo netop arbejder uden for.

​Få et godt tilbud på facadeisolering

Ønsker du et godt og helt uforpligtende tilbud på udvendig isolering af husets facade, er du meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak om muligheder og priser.

Kontakt os på telefon 29 43 95 81 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Som byggerådgiver kan vi hjælpe med at beregne, hvor meget du sparer på varmeudgifterne, og hvor hurtigt din investering tjener sig hjem.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.