(+45) 29 43 95 81 mail@oh-murerfirma.dk

Flisearbejde

Flisearbejde i Langå, Århus & Randers omegn

Vi lægger flotte fliser med mange års erfaring nær Langå, Randers og Århus.

Hvis dine nye smukke fliser skal komme til deres ret i køkkenet, badeværelset eller i andre af husets rum, skal de naturligvis lægges efter alle flisekunstens regler.

Det betyder først og fremmest, at der, for badeværelsets eller bryggersets vedkommende, skal være det rigtige fald ned mod afløbet. Og rent visuelt kræver et godt udført flisearbejde bl.a., at alle fuger er lige brede og at fliserne danner en plan flade.

Pålidelige og dygtige medarbejdere klarer fliserne

OH Murerfirma har mange års erfaring med netop flisearbejde, og vi har et specielt team af dygtige medarbejdere, der ved, hvad de har med at gøre. Og som i øvrigt selv er til at have med at gøre, når de kommer og arbejder i dit hjem eller din virksomhed.

For din trygheds skyld kigger vi altid nye medarbejdere an, inden vi ansætter dem og sender dem ud til vores kunder.

Flisearbejde starter med snak!

OH Murerfirma starter altid et flisearbejde med en grundig rådgivning og en snak om, hvilke ønsker du har til dit nye køkken eller badeværelse. Og du kan være sikker på, at vi også kommer med professionelle råd – alt sammen sikrer, at du bliver tilfreds med det færdige resultat i køkkenet eller badeværelset.

​Få et godt tilbud på flisearbejde

Ønsker du et godt og helt uforpligtende tilbud på flisearbejde, fx i køkken eller badeværelse, er du meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak om muligheder og priser.

Kontakt os på telefon 29 43 95 81 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.