(+45) 29 43 95 81 mail@oh-murerfirma.dk

Tilbyg nær Langå, Randers og Århus

Tilbyg til dit hjem i Langå og omegn

Ønsker du at udnytte pladsen på din grund? Mangler der et børneværelse, eller bare et ekstra rum? Så er vi murerfirmaet for dig. Vi tilbyder alt indenfor tilbyg ved Langå, Randers, Århus og omegn.

En tilbygning i dit hjem er en oplagt mulighed for at få nogle ekstra nødvendige kvadratmeter. En typisk tilbygning er en udbygning af stuen, et kontor, en udestue, eller et bryggers med mange af de funktioner der gør familielivet lettere.

Vi kan udfører dine ideer

​Har du en alternativ idé til tilbyg, der passer perfekt til netop dit hus, så har vi erfaringen og kompetencerne til at virkeliggøre din drøm.

Vi imødekommer altid vores kunders ønsker, og overholder den aftalte kontrakt.
Vores faglige stolthed, kompetente veluddannede medarbejdere og store professionalisme er din garanti for, at tidsplaner og budgetter for din tilbyg altid overholdes.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kompetencer inden for udførelse af tilbygning, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for murerarbejde. Kan vi være behjælpelige med renovering, så læs mere om renovering.

Kontakt os på telefon 29 43 95 81 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.