(+45) 29 43 95 81 mail@oh-murerfirma.dk

Vandskuring

Vandskuring af facade i Langå, Randers og Århus omegn

Dit hus kan få et helt nyt udtryk med en vandskuring af facaden, samtidig med at det også giver dig muligheden for at male dit hus i forskellige farver.

Når du skal have vandskuret dit hus, er det vigtigt at benytte en veluddannet fagmand. Hos O’Hornbæk Murerfirma ApS sætter vi altid en ære i at udføre vores arbejde så godt som overhovedet muligt.

​​Overholder alle aftaler med vandskuring

Vi er meget opmærksomme på, at det for nogle kan være en udfordring at have professionelle håndværkere til at arbejde på huset. Vi er derfor altid meget bevidste om, hvordan vi agerer når vi arbejder med vandskuring, både i forhold til støj og andre potentielle gener.

​Vi overholder altid de aftalte tidsfrister, og sætter en ære i at rydde op efter os, således at du i ro og mag kan nyde husets nye vandskurede look.

​​Fra grundig forberedelse til et hus med et nyt look
Vandskuring er en proces, der består af mange elementer, lige fra den indledende forberedelse til den afsluttende finish.

Vi benytter altid følgende fremgangsmåde, når vi udfører vandskuring:

  • Efter forvanding af murene påføres vandskuringsmørtlen så tyndt som muligt med et stålbræt. Den maksimale lagtykkelse må ikke være over 1 mm, og sandets største korn bør højst være 1 mm
  • Herefter afstødes den overskydende mørtel med stålbrættet eller murskeen. Efterfølgende bearbejdes overfladen med et vandskuringsbræt​

Nyt hus med vandskuring

Efter endt vandskuring har dit hus skiftet udtryk, og det ser både nyere og mere velholdt ud, da facaden fremstår som en ensartet helhed.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kompetencer inden for vandskuring af huse, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud i Langå eller Aarhus, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning.

Kontakt os på telefon 29 43 95 81 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.